Mijn lust & mijn leven

'De Gulden Bodem'

is mijn lust & mijn leven.

Op deze prachtige plek, waar ik in het privé gedeelte met mijn geliefde Henko en 2 mooie dochters Coosje & Kiki woon, geniet ik van de waanzinnige natuur om me heen!

Ik ben dol op transformaties, zelfontplooiing en nieuwe inzichten vergaren. Geef veel sessies buiten in mijn bostuin, omdat ik ervaar dat de natuur daarbij een extra handje helpt. (Natuur zorgt ervoor dat je piekercentrum minder actief is en je je hoofd beter kunt ordenen. Natuur biedt rust, ontspanning en ontstresst. Natuur maakt ons creatiever, bevordert persoonlijke ontwikkeling en zingeving. Natuur zorgt ervoor dat je oplossingen vindt voor problemen die onoplosbaar leken. Natuur heeft een positieve werking op ons welbevinden; zomaar even een greep uit de bevindingen van een onderzoek van de Universiteit van Wageningen over de werking van natuur op onze mind.)

Ik vind het heerlijk om steeds verder te groeien in authenticiteit, vrijheid en een leven vol innerlijke rust, levenslust en vertrouwen.

Ik krijg vaak terug: 'Jij zit zo vol ondernemerslust!' Ja, vol bruisende plannen, creatieve ideeën en de LUST voor ondernemen!

Vandaar dat ik maandelijks 'Bosberaad' organiseer; een heerlijke relax dag om samen met andere vrouwelijke ondernemers te sparren en te bomen over je eigen bedrijf. Geheel verzorgd met fantastische lunch en fijne sessies.

Verder ben ik eigenaresse van 'Het Yogaschooltje' in Wageningen centrum, waar 12 geweldige docenten een super gevarieerd aanbod yogalessen geven.

Door eigen ervaring en vele trainingen heb ik ervaren dat transformaties niet alleen in je mind, maar ook in je lijf en in je onderbewustzijn plaatsvinden.

In mijn sessies komen al deze delen aan bod. Met warme, krachtige en veilige begeleiding neem ik je mee in zowel diepgaande sessies als naar lichtheid met veel ruimte voor humor, ontspanning en plezier!

Je bent van harte welkom bij 'De Gulden bodem', het boutique retraite centre met haar prachtige bostuin.

Deze heerlijke plek wil ik graag met jou delen.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Hanna

Eigenaresse

De Gulden Bodem & Het Yogaschooltje - Wageningen