Opstellingen & Yoga Nidra

 

De appel valt zover van de boom als jij maar wilt! 

 

 

Boek via deze link: Aanmelden vragensteller

Boek via deze link: Aanmelden representant

 

Opstellingen & Yoga Nidra

 

Een retraite middag vol diepe ontspanning en inzichten.

Je kunt je je even helemaal onderdompelen in de weldadige werking van diepe ontspanning en nieuwe inzichten midden in de natuur. De combinatie van yoga Nidra en familieopstellingen zorgt ervoor dat je vanuit totale rust liefdevol contact kunt maken met jezelf. Hierdoor ervaar je welke persoonlijke inzichten en veranderingsmogelijkheden er voor je zijn.

YOGA NIDRA om je vol overgave te ontspannen in je lijf en beter te kunnen voelen wat er binnen in jou allemaal gebeurt.

OPSTELLINGEN om inzichtelijk te maken wat maakt wat er allemaal binnen in jou gebeurt.

 

Voor wie

Voor jou, als je behoefte hebt aan een dagje helemaal voor jezelf. Als je op dit moment stressklachten ervaart en ruimte wilt creëren om hier op zachte en daadkrachtige manier naar te kijken. Waarbij je de tijd hebt om te voelen wat er is, om de verbinding met jezelf op te zoeken, (on)bewuste patronen te onderzoeken, deze zichtbaar te maken én los te laten in alle ruimte die er ontstaat. Vol met zachtheid en liefde, voor jezelf.

Het is niet nodig om enige kennis of ervaring te hebben van yoga of opstellingen, je bent meer dan van harte welkom.

Yoga Nidra

In het Nidra gedeelte zal je lichaam totaal ontspannen, je hersenen blijven actief maar op een Delta staat. We doen oefeningen die ons brengen naar onze lichaamswijsheid (intuïtie), waardoor je steeds beter leert voelen en je lichaamsbewustzijn vergroot.

Uit je hoofd en in je lijf zakken, stoppen met het rateldenken en vooral voelen en met je hele lijf aanwezig zijn. Vanuit verstilling en bewust voelen komen antwoorden boven. Ook zul je ervaren dat je lichaam veel signalen geeft die je misschien vaak negeert maar die super waardevol zijn om patronen te doorbreken.

Familie Opstellingen

Waarom loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Waarom voel je je zo verantwoordelijk voor (te)veel dingen? Waarom is het zo lastig om jezelf op de eerste plaats te zetten? Waarom put je jezelf zo uit? Voor wie ben je zo hard aan het werk?

Door een familieopstelling kunnen innerlijke (on)bewuste patronen op een krachtige manier zichtbaar gemaakt worden en je laten zien welke verbindingen je hebt met je familie, op je werk of met je vrienden.

Het vergroot jouw inzicht in jouw manier van voelen, handelen en denken. Het brengt een nieuw perspectief op jezelf; een nieuwe krachtige stap naar heling en verwerking.

Jouw dynamiek wordt letterlijk zichtbaar gemaakt door de leden van jouw familiesysteem op te stellen. Dit gebeurt door middel van plaatsvervangers, representanten genoemd.

Boek via deze link: Aanmelden vragensteller

Boek via deze link: Aanmelden representant

 

Door wie:

Over Willemien

Mijn naam is Willemien Dorresteijn en ik ben 43 jaar. Ik ben getrouwd en heb twee heerlijke kinderen.

Jarenlang heb ik met plezier in het Hoger Onderwijs mensen gecoacht. Hierin ontwikkelde ik aandacht en betrokkenheid, en vooral de kunst van het onbevooroordeeld en open kunnen luisteren. Ik bekwaamde me in krachtgericht coachen, transformational presence en deep democracy. En inmiddels werk ik voor mezelf als veelzijdig procesbegeleider in de sociale en culturele sector.

Het werken met de onderstroom is wat me mateloos intrigeert in de begeleiding van individuen en groepen. Dat is de reden dat ik de opleiding Systeemdynamieken in Families bij het Bert Hellinger Instituut heb gedaan. Het blijkt voor mij een hele passende vorm en krachtige werkwijze voor het leveren van nieuwe perspectieven en helende inzichten.

Ik heb veel zin om samen met Hanna een mooie dag te verzorgen in de Gulden Bodem. Ik waardeer haar warme daadkrachtige manier van werken en word daar helemaal Zen van.

Hopelijk zie ik je dan!

 

Over Hanna

Meer informatie via deze link:

Mijn lust & mijn leven

In Willemien herken ik de daadkracht. Vind haar duidelijke en heldere manier van opstellen ontzettend goed, die schept een veilige basis waarin alles oordeelloos boven kan komen.

Ontzettend veel zin om deze dag samen met haar te organiseren en jou daar te ontmoeten!