Ondernemerslust!

Inner Workation voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers

Ondernemerslust!

Ik krijg vaak terug: ‘Jij zit zo vol ondernemerslust!’ Ja, vol bruisende plannen, creatieve idee├źn en de LUST voor ondernemen!

Vandaar dat ik ‘Ondernemerslust’ organiseer; de vrijplaats, de plek om los te laten, om terug te keren naar jouw basis, om te groeien en te bloeien.

De plek waar jouw ondernemerslust helemaal oplaait!

Ondernemerslust!

Praktisch:

Met een groep van max 8 ambitieuze vrouwelijke ondernemers breng je 2 heerlijke dagen door bij ‘De Gulden Bodem’; Het boutique retraite centre met haar prachtige bostuin op de Veluwe zoom. Vanuit het tuinhekje loop je zo tussen de eeuwenoude bomen door naar het uniek mooie Renkums beekdal.

‘En ze aten en dronken dat het een lieve lust was…’ Het verrukkelijke eten wordt verzorgd door cateringbedrijf: Foodlab Wageningen.

Gedurende de dagen worden er verschillende sessies gegeven (oa Verhelderende Yoga Nidra, Bosbaden, Gestalt opstellingen, Ademwerk, Emotional release tools, Transformational body work, Power/ Yin/ Qigong energy flows, Bekrachtigende meditaties) deze sessies worden verzorgd door: Hanna, met her en der een geweldige gast docent.

Er is genoeg vrije tijd en er zijn pareltjes van plekken om je terug te trekken.

In de avond kan er gebruik worden gemaakt van een heerlijke warme sauna.

Op 150 m afstand ligt een hotel en daar slaap je in een 1 persoons hotelkamer met eigen badkamer, dus ook hier veel privacy.

Aanmelden Ondernemerslust